Зв'яжіться за нами
Ми тут, щоб надати вам комплексну особисту допомогу, щоб ви могли зробити більше з MyHeritage.
Наша команда підтримки надає допомогу мовою Українська та 16 іншими мовами.
Відвідайте Центр допомоги
Центр допомоги
Зателефонуйте нам безкоштовно
КраїнаНомер телефонуГодини родоти
Ізраїль +972 1801 2222 99Неділя - Четвер, 08:00 – 22:00 IST та П'ятниця 08:00 – 16:00 IST
Ірландія +353 1800 817 330Неділя - Четвер, 06:00 – 20:00 GMT та П'ятниця 06:00 – 14:00 GMT
Іспанія +34 900 838 969Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Австралія +61 1800 731 768Неділя - Четвер, 17:00 – 07:00‎ AEDT та П'ятниця 17:00 – 01:00 AEDT
Австрія +43 800 80 2582Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Бельгія +32 800 26 102Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Великобританія +44 80 0098 8125Неділя - Четвер, 06:00 – 20:00 GMT та П'ятниця 06:00 – 14:00 GMT
Данія +45 808 201 32Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Канада +1 844 921 2230Понеділок - П'ятниця, 9:00 – 19:00 EST
Нова Зеландія +64 (800) 995-069Неділя - Четвер, 19:00 – 09:00‎ NZDT та П'ятниця 19:00 – 03:00 NZDT
Норвегія +47 800 24 741Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Нідерланди +31 (0) 800 24 00013Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Німеччина +49 800 589 3922Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Південно-Африканська Республіка +27 800 980 785Неділя - Четвер, 08:00 – 22:00 SAST та П'ятниця 08:00 – 16:00 SAST
США +1 877 432 3135Понеділок - П'ятниця, 9:00 – 19:00 EST
Франція +33 8050 800 98Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Швеція +46 20 889 289Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Інші розташування +1-385-313-9758 *Неділя - Четвер, 06:00 – 20:00 GMT та П'ятниця 06:00 – 14:00 GMT

*Може стягуватись плата. Перевірте подробиці в свого провайдера Інтернету

Ізраїль
Неділя - Четвер, 08:00 – 22:00 IST та П'ятниця 08:00 – 16:00 IST
Ірландія
Неділя - Четвер, 06:00 – 20:00 GMT та П'ятниця 06:00 – 14:00 GMT
Іспанія
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Австралія
Неділя - Четвер, 17:00 – 07:00‎ AEDT та П'ятниця 17:00 – 01:00 AEDT
Австрія
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Бельгія
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Великобританія
Неділя - Четвер, 06:00 – 20:00 GMT та П'ятниця 06:00 – 14:00 GMT
Данія
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Канада
Понеділок - П'ятниця, 9:00 – 19:00 EST
Нова Зеландія
Неділя - Четвер, 19:00 – 09:00‎ NZDT та П'ятниця 19:00 – 03:00 NZDT
Норвегія
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Нідерланди
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Німеччина
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Південно-Африканська Республіка
Неділя - Четвер, 08:00 – 22:00 SAST та П'ятниця 08:00 – 16:00 SAST
США
Понеділок - П'ятниця, 9:00 – 19:00 EST
Франція
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Швеція
Неділя - Четвер, 07:00 – 21:00 CET та П'ятниця 07:00 – 15:00 CET
Інші розташування
Неділя - Четвер, 06:00 – 20:00 GMT та П'ятниця 06:00 – 14:00 GMT

*Може стягуватись плата. Перевірте подробиці в свого провайдера Інтернету